Monday, November 14, 2016

Zo Wordt Je Haar Dik

Rondom de omschrijving van dun haar bestaat nogal wat verwarring. Dun haar kan namelijk worden veroorzaakt door een kleinere diameter van de haren of door de haardichtheid vanuit de hoofdhuid.

Dat is het. Klaar. Het lijkt wel of dit product een speciaal laagje om je haar maakt waardoor het vet er niet op komt. Het is natuurlijk bedoeld om je haar dikker te maken en volume te geven, dus het brengt echt een ‘laagje' aan.

Maar dat dit laagje ook echt vet goed tegenhoudt valt me nu pas op. Een week. Een week later en mijn haar is nog steeds niet vet. Ik heb het nu meerdere keren getest en het werkt echt. Na dag 7 ben ik het gaan wassen, gewoon voor het idee.

Het weer dikker krijgen van je haar is heel goed mogelijk. Dit kan je doen door in de eerste instantie voorlopig te stoppen met (veelvuldig) vlechten met synthetisch haar. Daarnaast is het belangrijk dat je je haarzakjes weer een boost geeft om weer actief ( of actiever) te worden.

Dit kun je doen met de follicle activating scalp treatment” van Sisay op basis van fruitzuren. Dit product is over 3 weken nieuw verkrijgbaar bij Sisay en/of in de wellness boutique. Daarnaast is het belangrijk je hoofdhuid goed te behandelen.

Dit is namelijk letterlijk de voedingsbodem voor je haar. Een ongezonde hoofdhuid geeft geen gezond haar! Je kunt beginnen met een goede cleansing van je hoofdhuid.

Je haarzakjes zullen dan in de regel binnen 3maanden weer vol aan het werk”zijn, waardoor je zult merken dat je haar voller wordt. Middels behandelingen met kruiden kun je je haren sterker maken en de groei stimuleren.

Uw haar wordt dunner, maar de haaruitval is relatief stabiel. Het is dan mogelijk om uw haar voller te laten lijken of te kiezen voor de ‘shaven look'.

Micro haar pigmentatie bij dun haar is dus wellicht een optie voor u. Via fora als Haarweb kunt u voor en na foto's bekijken van deze behandeling.

Door deze foto's goed te bestuderen, krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden. Twijfelt u over het ondergaan van de behandeling? Plan dan een gratis en vrijblijvend consult in bij onze kliniek.

Je haar echt niet laten knippen zoals ze hier zeggen! Daardoor gaat het minder wegen en nog boller staan, heb ik ook gehad. Ik stijl het 1 keer per week en dan laat ik het los.

Voor de rest maak ik een vlecht of een dot of een paardenstaart! Ik vind het trouwens ook echt niet leuk. Mensen die geen echt dik, plofferig haar hebben snappen dat gewoon niet!

No comments:

Post a Comment