Monday, November 14, 2016

Producten Aveda

Producten Eclipz Studio

Veel vrouwen hebben last van dunner wordend haar. Voor dit probleem heeft Aveda een speciale lijn ontwikkeld: Infanti. Deze lijn is speciaal bedoeld voor haaruitval verminderen en daarnaast het haar versterken.

Het 3-stappenplan is gebaseerd op de traditionele Ayurvedische wijsheden met botanische ingrediënten en de huidige technologie van de 21e eeuw. Invati bevat een 97% natuurlijk afgeleid systeem om haaruitval te verminderen met 33% en het haar te versterken.

Als je producten retourneert naar diverse verkopers, moet je de producten overeenkomstig verdelen over afzonderlijke dozen voordat je ze verzendt. Je moet de producten versturen naar de verkopers die ze in eerste instantie naar jou hebben verzonden.

Als je bestelling bijvoorbeeld in totaal zes producten omvat, waarvan twee producten van verkoper X en vier producten van verkoper Y en je alle artikelen wilt retourneren, verstuur je twee pakketten. De twee producten van verkoper X verpak je in één pakket, dat je naar het retouradres van verkoper X stuurt; de vier artikelen van verkoper Y verpak je in een ander pakket, dat je naar het retouradres van verkoper Y stuurt.

Goed om te lezen dat je algemene ervaring positief is. Het product wat je gekregen hebt via de markting actie sluit helaas niet helemaal aan bij wat je nodig hebt.
Wat ik je zou adviseren is om eens de Scalp Benefits van Aveda te proberen, deze sluit meer aan bij jouw gevoelige hoofdhuid.
Een persoonlijke diagnose en advies is wat altijd gehanteerd wordt in een Aveda Salon en heb je in dit geval niet gekregen. Mocht je in de buurt wonen of komen van Almere wil ik je graag de Scalp Benefits van Aveda aanbieden (gratis) om die eens uit te proberen.
Is de afstand te groot stuur dan een prive berichtje met je gegevens, dan kunnen wij het opsturen.

Het Amerikaanse bedrijf Aveda noemt zichzelf marktleider van organische beauty producten.

Ondanks dat een groot deel van de ingrediënten van ‘pure bloemen en planten essences' is, zijn voor met name de shampoo een hoop stoffen nodig, zoals Linalool, parfum, phenoxyethanol (ontvettend) en Benzoic Acid bijvoorbeeld, waar mensen met gevoelige huid en/of allergie niet altijd tegen kunnen.

No comments:

Post a Comment